I wanna have you babies!Min kusine Maiken, fødte baby 17.11.2009.
Han er en utrolig søt og blid gutt, som nesten ikke gråter og smiler mye.
Han er veldig glad i rosa og jeg kjøpte en ball til han i regnbuens farger for å gjøre faren nervøs.
04.04.2010 ble jeg gudfar til denne herlige ungen og det er så koselig å se han igjen. Dessverre bor jeg i Oslo og dem i Tromsø. Gleder meg til å få barn selv, men det må jeg vente med.

Jeg vil være ferdig utdannet og ha reist mere, før et barn kommer poppende ut av meg. Eller, det kommer ikke ut av meg. Jeg må betale i dyre dommer for å få et barn, eller jeg må adoptere. Jeg vil gjøre en av hver. Et eget og et adoptert.

Men, det koster meg dessverre masse. Jeg ønsker meg virkelig barn og vil være en god far.
En som kanskje ikke ønsker seg barn like lett som meg, får det lett. Hun kan gå ut en kveld, bli full og ha glemt kondomen. Så var det gjort. Mye er ikke planlagt og det kan få sine konsekvenser.

Jeg synes det er urettferdig at vi som virkelig vil ha barn må slite for det. Adopsjon skulle vært gratis, men strengt.
Et adopsjonskontor må kjenne til alt om meg før jeg adopterer, men prisen for det kunne vært billigere.

Å skaffe surrogatmor i Norge er til og med ulovlig. Det er helt sykt, men håper det ordner seg som så mye annet har gjort for homofile i det siste.

Vil du ha barn? Hva synes du om saken?


15 kommentarer

Ja, har kjempe lyst på barn men det blir nok en goood stund til! :)

Jeanette

29.jun.2010 kl.18:02

Nei vil ikke ha barn..

Men søte er de :)

Christine Lövendahl

29.jun.2010 kl.18:12

ja hun er faktisk veldig lav er hun ikke? :) skulle ønske jeg var ho!! hele ho! haha

cute babies! :) søren ikke alle unger som er søte haha

Martine Pedersen

29.jun.2010 kl.18:18

Nei, ikke nå, men når jeg blir litt eldre, så ja! :D Så kult, babyen er født samtidig som meg, men jeg er ikke født i 2009, da! :)

Kjempe fin blogg.....'

Klemmer fra mlpsb.blogg.no

Lizbeth Osnes

29.jun.2010 kl.18:23

Så herlig da :D

Jeg vil gjerne bli mamma, jeg! :) Men må nesten vente litt, til økonomi og alt mulig er helt i orden ;)

Så utrolig nydelig gutt =)

Qtie

29.jun.2010 kl.18:34

Sv; Ja, jeg vil også bli eldre og ha bedre økonomi.

Lizbeth Osnes

29.jun.2010 kl.18:40

Sv; Jepp, det er så viktig :) Men blir det barn nå, så blir det jo det fra min side ;)

Aaahhh.. Ja, skjønner den! Surrogat er jo heller ikke lovlig i Norge, og dessuten må man ut med cirka en og en halv million.. Har mine mistanker om at jeg kanskje er steril skjønner du, så slikt har jeg undersøkt alt mulig på nemlig :) Adopsjon er jo en mulighet, men da må du være gift, over 25 år gammel og alt mulig annet.. =/

Og når det finnes mange (tenker da spesielt på homofile og sterile) som må igjennom så utrolig mye for å få barn, kan en idiotisk fjortisfull trettenåring få baby på no time.. Kjenner frustrasjonen når jeg tenker på det, mildt sagt.

emmifemi

29.jun.2010 kl.18:46

SÅååå koseligt :D

Ingrid-Alice

29.jun.2010 kl.18:56

Du er den første gutten som sier det. Seriøst. Alle gutter springer jo avgårde dersom en jente bare nevner ordet barn :p

Qtie

29.jun.2010 kl.20:51

Sv: Det er for at jeg er homo.

Ingrid-Alice

29.jun.2010 kl.21:36

Hm, er det noen forskjell på akkurat det da?

Søtt da, either way. Syns det er flott at noen gutter iallefall tenker lenger enn neste fest :p

Ingrid-Alice

29.jun.2010 kl.21:42

SV; Ja, det kan kanskje ha noe å gjøre med det. At det på en måte blir mer av den "feminine" delen av omsorgsfølelse. Menn har jo den følelsen de også, bare ikke i like stor grad fra en viss tid. Det kommer vel når barnet er på vei, som regel. Ikke at jeg er ekspert da, men uansett.

Du kan lage slike bilder i photoscape. Enkelt! Dersom du vil bruke det på bloggen laster du det opp i tinypic og legger ut koden :)

Ingrid-Alice

30.jun.2010 kl.01:16

SV; Ja, herregud. Alle fedre elsker jo barna sine, men det er vel individuelt når den der.. "farsfølelsen" treffer inn. Mange menn (i dagens samfunn iaff) vil jo leve livet først. Feste, treffe mennesker, jobbe seg opp en karriere osv.

Jeg ser iallefall for meg at det er sånn det er. Og det viser seg jo ofte slik mange ganger.

Syntes bare det var kult at du skrev det. Ser det ikke så ofte vel :>

youneverknewme

30.jun.2010 kl.18:10

Jeg har lyst på barn, men er bifil så jeg får jo mest sannsynelig de samme problemene som deg, hvis ikke lovene endres.

Veronica

02.jul.2010 kl.21:35

Helt enig med deg der altså. Jeg tror mange barn hadde hatt det bedre hos to homofile enn to heterofile/en alene*, pga mange har ikke planlagt og bare plopper dem ut uten mening og råd, og ender med å mishandle ungen på mange måter pga den ikke var ønsket.

Det som er så sykt er jo at "hvem som helst" kan få seg et barn, mens dere som søker om adopsjon må ha de strenge kravene... skal man ikke ønske en rimelig sunn og frisk, psykisk stabil og som har litt god økonomi til alle barn da?

Jeg mener det selv om det høres kynisk ut: Barn er ikke en menneskerett, og vi er allerede 6,5 milliarder her. Vi er ikke akkurat utrydningstrua. Om noen lar være å få et barn, så tror jeg vi består som rase likevel. Alt dette maset om at alle må ha en egen unge synes jeg er litt teit, ihvertfall når så mange barn allerede ikke har gode nok foreldre (i mine øyne, men ingen er jo perfekt, så klart, men det går an å f eks ikke ha barna bare for statusen... noe mange gjør!)

Jeg er 22, får stadig høre at det er på tide nå, med samboer og alt. "Jeg har ikke jobb, jeg har ikke sparepenger, jeg har ikke gjort meg ferdig med å reise rundt f eks, jeg vil gjerne se litt før jeg "låser" meg til et barn for minst 10 år (da er jo ungen gammel nok til å klare å stelle seg selv og være med på en tur sier jeg :P)".... "men når du likevel er arbeidsledig...." "NEI, sparepenger først, punktum."

jeg sier også at alle som har fått barn før det har gått 5 år fra de ble sammen, de er skilt idag, og omvendt: har man ventet over 5 år, så er man nesten garantert sammen enda. Omtrent alle med barn jeg kjenner stemmer det for. Venner og bekjente har telt over sine venner og bekjente, joda, et veeeldig stort flertall der også, er skilt om de fikk en unge "med en gang".

Så jeg sier også at vi har vært sammen i knappe 4 år her. Barn er uansett heeelt uaktuelt enda, bare pga det.

Skriv en ny kommentar

Qtie

Qtie

20, Oslo

Jeg heter Magnus og kommer fra Bodø/Bergen. Flyttet til Oslo for å bli make-up artist og det jobber jeg som i dag. Senere vil jeg lære spansk og bo rundt i verden for senere å bli stylist.

Kategorier

Arkiv

hits