PFW.


Hermés - Avlslutningen av hele Fashion Week. Oversized kåper eller geiteskinn og skjørt i knelengde. Fargetonen var i grått, svart og brunt. 


Louis Vuitton - Liker første visningen til Nicolas Ghesquiére, en total forandring av LV etter Marc Jacobs. Fargetoner, blomstermønster og skinn som tar deg tilbake til det nye 60-tallet, sats på den trenden i høst! A-formede skjørt eller bukser med belte for å markere midjen. Haider Ackerman - Fulgt han siden starten og han er en av de beste designere! Blandingen mellom maskulint og feminint og lag-på-lag gjør han unik. Oversized ullkåper eller kåper i grått og brunt, jordtoner blandet med skinnjakker.


Balenciaga - Alexander Wang begynte sin karriere med strikk og på slutten av visningen viste han det med paljetter i. Store kåper med belte i livet og kjoler i skinn. 


Dior - Etter at Raf Simons tok over merket, har det blitt min favoritt!  Fargekombinasjonene av rolige farger som burgunder, sort og marineblått ble spritet opp av rosa, gult og turkist. Skulpturelle kjoler med volanger, trange blazere og løse bukser til, lange kåper og kjoler og skjørt med et nytt spennende snitt. Er ikke ofte jeg faller for alt på en visning, det gjorde jeg nå!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits