Make-up news.Giorgio Armani, Brow Defining Penicl i fargen beige er perfekt for deg med lys hud. Den sitter som støpt og kommer med kam. Konsistensen er litt for våt, bare. Da foretrekker jeg MAC sin. 
Du finner den her.  

Dolce & Gabbana, Perfect Luminous Concealer er faktisk mer favoritt enn YSL Touché Eclat nå, den er litt mer lysreflekterende og gir noe bedre dekk. Les mer om den her. 

NARS Contour Blush kan brukes til kontur og som solpudder i ansiktet. Du bruker den lyse fargen til å duse ut, jeg har kjøpt den medium fargen som heter Paloma. Her er den. 

Dior Addict Fluid Stick er som en gloss når du fører den på, men den blir matt etterpå, som en leppestift. Den er så vakker å se på og utrolig god. Fargen min er 219 Whisper Beige, les mer her.

Aésop Resurrection Aromatique Hand Balm består av mandarin, rosmarin og sedartre og dufter nydelig, den gir god fukt til sommertid, men til vinter foretrekker jeg L'Occitane Shea Butter Hand Cream som gir mer fukt. Aésop har produkter som er nydelig å ha på badehyllen og butikkene i London er så fine. Det er et australsk merke som er kommer til Norge nå. Les mer her. 

#makeup #beauty 

Ingen kommentarer

Karina Farnes

27.04.2014 kl.20:54

Elsker det pudderet fra Nars!!♥

Skriv en ny kommentar

hits