Grand bleu.Grace Bol er så vakker og blått er perfekt denne sesongen. Jeg tenkte etter jeg så disse bildene: Hvorfor brukes ikke mørkhudete/asiatiske modeller oftere?

I f. eks Asia brukes hvite modeller til reklamer, magasiner. Se på forsiden av Vogue Japan, det er bare de modellene vi kjenner fra vesten. F. eks Doutzen Kroes denne mnd. 
Sure, jeg vet vi har Tyra Banks og Naomi Campbell, det er de store fra 90-tallet, men kan nevne 20 andre hvite kjente modeller fra den tiden. I dag har vi Jourdan Dunn, Joan Smalls og Lupita Nyongo og de er alle breath taking beautiful, men de er i manko i forhold til lyse modeller. Og hvor mange asiatiske modeller kan du nevne?

De er en minioritet, en undergruppe, dessverre. Akkurat som homofile, kvinner i flere samfunn og de svakere i samfunnet er og vil bli. Heldigvis har industrien utviklet seg til det bedre de siste årene. Og jeg vil se mer av sterke kvinner som Oprah, Michelle Obama og Beyoncé. De er med på å stykre denne gruppen med kvinner og er en flott rollemodell på hver sin måte. #black #beauty #love

Én kommentar

J U N E O L S E N

14.05.2014 kl.15:44

Åå herlig! Jeg synes du har så utrolig fin blogg, fortsett sånn!

/Jeg har nettopp startet å blogge igjen, hadde blitt utrolig glad om du hadde tatt turen innom den nye bloggen min og lagt igjen en kommentar<3

thefashionablemom

15.05.2014 kl.11:53

Herlige bilder! For et nydelig hudfarge hun hadde,det passer perfekt til de fargene hun ha på seg! hmm når det er snakk om hvorfor motebransjen velger heller å bruke "hvite" modeller enn mørkhudete/asiater så vil jeg tror at det er fordi de er ute etter å selle(de vil gjerne få produktene solgt) if you get what I mean... Trist men sant!

Skriv en ny kommentar

hits